• Reklam
10 sonuçtan 1 --- 10 arası gösteriliyor
  1. #1
    DELIRIOUS AGAIN vampyré adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    22-08-2004
    Mesajlar
    2,585
    Karizma Gücü
    8

    Kızgın DIKKAT EDIN ALDANMAYIN www.bagis.net

    LUTFEN DIKKATLE OKUYUN, ONEMLI:

    MESAJ BACANAK tarafindan duzenlenmistir.
    Ben mi cok supheciyim acaba: asagidaki mail (ve tabi benzerleri de..) bana geldiginde hemen incelememi yaparim, bu kez de yaptim:
    1) Cocuk Esirgeme Kurumu diye bir kurum artik yok, kurumun yeni adi Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu var.
    2) www.bagis.net adresi 630A Venice Boulevard, Venice, CA 90291, USA
    adresinde Kerem Benli adina kayitli.
    3) Kerem Bey'in adresi kerem@inchoation.com
    4) www.inchoation.com adresine gidilince Kerem Bey'in ne tur bir is ile
    mesgul oldugu goruluyor
    5) Bu tur yoneltmeler genellikle, adress veya IP harvesting dedigimiz
    pek de hos olmayan bilgi toplama yontemleri icin kullaniliyor
    6) Bence google icin bu re-direct adresini kullanmayin; eger
    kullandiysaniz Kerem Bey tarafindan bilgisayariniza yerlestirilen
    cookie'yi silin cunku bu cookie sizin hangi web adreslerine gittiginizi
    aninda Kerem Bey'e haber verecek.

    Saygilarimla.
    Dr. Orhan Kurmus
    orhan@eml.cc

    --------------------------------------------------------------------------------

    Esin Ayral



    Gülin Güven'ib iletisi
    Arkadaşlar merhaba,

    En altta göreceğiniz maili alınca Çocuk Esirgeme Kurumuna konuyu teyid etmek için mail attım. Aldığım cevap aşağıda.
    Lütfen konuya gerekli özeni gösterin ve aşağıdaki maili elinizden geldiğince bilgi amaçlı ulaştırmaya çalışın.
    Bunlar çok hassas konular ve kullanılıyor olmamız bence inanılmaz çirkin.
    Bu gibi konuları çevrenize iletmeden önce lütfen araştırmaya çalışın.

    Sevgi ve saygılarımla,


    --------------------------------------------------------------------------------
    From: SHCEK [mailtohcek@shcek.gov.tr]
    Sent: Monday, April 10, 2006 4:19 PM
    To: Gülin Güven
    Subject: RE: Bağışlar hakkında


    Merhaba

    Söz konusu site ile SHÇEK arasında konuyla ilgili olarak henüz herhangi bir protokol imzalanmamış olup, bağışla ilgili ibarenin kaldırılması yönünde ilgililerle iletişime geçilmiştir.

    İyi günler

  2. #2
    İzmirin_Kartalı
    Ziyaretçi
    Dostum Yoldaşım Bu Bilgiyi Bizimle Paylaştığın İçin Teşekürler

  3. #3
    uray35 adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    10-10-2005
    Mesajlar
    1,573
    Karizma Gücü
    0
    eyvallah...
    1919 Ruhu İle...
    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
    DİL VE KÜLTÜR TOPLULUĞU

    SU SESİ,PARA SESİ,KADIN SESİ...

    Ahan da ben Merak ediyorsanız buyrun...

    NAZLI ÖZTARHAN


  4. #4
    Futbol adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    25-08-2005
    Mesajlar
    7,550
    Karizma Gücü
    8
    www.bagis.net link attım tılayın hemen
    Begüm Birgören
    Supernatural

    no post!!

    flashforward

  5. #5
    Misafir vadigar adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    12-01-2005
    Mesajlar
    854
    Karizma Gücü
    0
    www.bagis.net
    konuyu açan arkaDAŞLARA TEŞEKKür ediyorum...

  6. #6
    tuncakaya adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    16-05-2005
    Mesajlar
    840
    Karizma Gücü
    0
    www.bagis.net

    konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler

    bi tıklayalım

  7. #7
    veskayy adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    08-02-2005
    Mesajlar
    563
    Karizma Gücü
    0
    www.bagis.net

    teşekkürler
    TÜRKİYE BÖLÜNMEZ BİR VATANDIR.

    KAHROLSUN PKK !!!

    KAHROLSUN VATANIMIZ VE DİNİMİZ İÇİN KÖTÜLÜK

    DÜŞÜNEN HER CANLI !!!

    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!

  8. #8
    Misafir vadigar adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    12-01-2005
    Mesajlar
    854
    Karizma Gücü
    0
    LUTFEN DIKKATLE OKUYUN, ONEMLI:

    Ben mi cok supheciyim acaba: asagidaki mail (ve tabi benzerleri de..) bana geldiginde hemen incelememi yaparim, bu kez de yaptim:
    1) Cocuk Esirgeme Kurumu diye bir kurum artik yok, kurumun yeni adi Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu var.
    2) www.bagis.net adresi 630A Venice Boulevard, Venice, CA 90291, USA
    adresinde Kerem Benli adina kayitli.
    3) Kerem Bey'in adresi kerem@inchoation.com
    4) www.inchoation.com adresine gidilince Kerem Bey'in ne tur bir is ile
    mesgul oldugu goruluyor
    5) Bu tur yoneltmeler genellikle, adress veya IP harvesting dedigimiz
    pek de hos olmayan bilgi toplama yontemleri icin kullaniliyor
    6) Bence google icin bu re-direct adresini kullanmayin; eger
    kullandiysaniz Kerem Bey tarafindan bilgisayariniza yerlestirilen
    cookie'yi silin cunku bu cookie sizin hangi web adreslerine gittiginizi
    aninda Kerem Bey'e haber verecek.

    Saygilarimla.
    Dr. Orhan Kurmus
    orhan@eml.cc

    --------------------------------------------------------------------------------

    Esin Ayral



    Gülin Güven'ib iletisi
    Arkadaşlar merhaba,

    En altta göreceğiniz maili alınca Çocuk Esirgeme Kurumuna konuyu teyid etmek için mail attım. Aldığım cevap aşağıda.
    Lütfen konuya gerekli özeni gösterin ve aşağıdaki maili elinizden geldiğince bilgi amaçlı ulaştırmaya çalışın.
    Bunlar çok hassas konular ve kullanılıyor olmamız bence inanılmaz çirkin.
    Bu gibi konuları çevrenize iletmeden önce lütfen araştırmaya çalışın.

    Sevgi ve saygılarımla,


    --------------------------------------------------------------------------------
    From: SHCEK [mailtohcek@shcek.gov.tr]
    Sent: Monday, April 10, 2006 4:19 PM
    To: Gülin Güven
    Subject: RE: Bağışlar hakkında


    Merhaba

    Söz konusu site ile SHÇEK arasında konuyla ilgili olarak henüz herhangi bir protokol imzalanmamış olup, bağışla ilgili ibarenin kaldırılması yönünde ilgililerle iletişime geçilmiştir.

    İyi günler

  9. #9
    TürkForum bacanak adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    24-08-2003
    Mesajlar
    5,017
    Karizma Gücü
    25
    Arkadaslar vadigar isimli uyemizin dikkatini ceken olayla bende cok basit bir domain adi kayitlarina bakmakla ulasabildim.
    Bu tip dolandiricalardan uzak durun.
    saygilar
    Buralardayim....

  10. #10
    DELIRIOUS AGAIN vampyré adlı üyenin avatarı
    Kayıt Tarihi
    22-08-2004
    Mesajlar
    2,585
    Karizma Gücü
    8
    dolandırıcıya istemeden yardım ettiysem çok üzüldüm ama mesajımda yazmıştım galiba emin olmadığımı. Ama adamlar sitelerinde bu konuya da cevap vermişler. Ayrıca ekşide de adamları tanıdığını ve iyi insanlar olduğunu söyleyenler de var.
    Yukarıdaki maillere site yetkililerinin cevabı
    Oncelikle “bagis.net” projesinin, en icten ve en iyi niyetimizle hayata gecirdigimiz bir proje oldugunu vurgulamak isterim. Ancak boylesine iyi olan niyetimizin ve cabalarimizin bu kadar kotu niyetle ve supheyle karsilanmasi bizleri cok uzuyor ve yoruyor.

    Suphelerinize taker teker cevap verecek olursak:

    1) “Cocuk Esirgeme Kurumu” kelime grubu, insanlarin kulagina bu sekilde yerlestigi icin, tarafimizca uzun hali ile kullanilmamistir. Ancak sayfamizdaki “Cocuk Esirgeme Kurumu” linkine basacak olursaniz, dogru kurulusa yonlendirilmekte oldugunuzu goreceksiniz. Herhangi bir art niyet tasisak, kullanicimizi bu linke yonlendirmemiz hata olurdu.

    2/3) Bagis.net ve benim ile ilgili buldugunuz bilgiler benim asla saklamadigim, en seffaf haliyle yayinladigim, kisisel bilgilerimdir. Boyle bir sahtekarligin icine girecek olsam, boyle seffaf bir yontem izlemek aptalca olurdu diye dusunuyorum.

    Kaldi ki, hakkimda yapmis oldugunuz suclamalari yapmaya meyilli biri olsam, ismimi, adresimi saklamak da benim icin cok zor bir is olmasa gerek diye dusunuyorum.

    4) Ugrastigimiz isle alakali olarak; sayfamizi daha detayli incelerseniz, internet ve reklam bazli calistigimizi, hem blogumuzda defalarca vuguladigimizi, hem de kendi firmamizin web sayfasina yonlenen linkten bu konuda hicbir cekincemiz olmadigini gorurdunuz. Aksine biz, uzmanlik alanimizi, bagis sistemine katkida bulunabilmek, bu guzel fikri faaliyete gecirebilmek icin kulladigimizi sayfa ziyaretcilerimize her zaman duyurma taraftari olduk.

    5) Ne yazik ki, bazi islere girisen ve elde ettikleri “Adress” veya “IP Harvesting” bilgilerini cesitli amaclari icin kotuye kullanan insanlarin oldugunu inkar etmek sizin de tahmin ettiginiz gibi cok zor. Ancak bizim bu projeye girisirken tek amacimiz, bagis’a tesviki arttirmakti. Hicbir zaman art niyet icerisinde bir atilimda bulunmadik ve bulunmayacagiz.

    6) “Cookie” ile ilgili olarak; Sponsorlarimizi ikna edebilmek amacli, sayfamiza kac kisinin girdigini ve cesitli istatisikleri alabilmek icin kullandigimiz “Google Analytics”in koydugu bazi cookie’ler mevcut. Bu durum ise, zaten her Google kullanicisinin basina gelen bir durum.

    Kafanizdaki soru isaretleri en sade ve yalin hali ile aydinlattigimi umuyorum. Bu kadar caba ve vakit gerektiren bu projenin sahtekarlik olarak ima edilmemesini, bu kadar kolay hukum vermemenizi, kafaniza takilanlari ekibimizle paylasmanizi tercih ederdik. Biz yine de sizleri aydinlatabilmek icin elimizden geleni yapmaya haziriz.

    Ilginiz icin tesekkuler,

    Iyi gunler, ve iyi calismalar.
    Gönül rahatlığıyla bağış bile yapamıyoruz

 

 

Bölüm Açıklaması

  • Yeni konu açmak için giriş yapmalısınız.
  • Konuya cevap yazmak için giriş yapmalısınz.
  • Eklenti yükleyebilmek için giriş yapmalısınız.
  • Mesajlarınızı düzenlemek için giriş yapmalısınız.
  •