|
|
|||||||
| Motorlu Araç - Araba - Otomobil Haberleri Motorlu Araç - Araba - Otomobil Haberleri bölümünde son otomobil haberleri,oto haberleri,yeni otomobil haberleri,otomobil gazetesi,otomobil üreticileri hakkında haberler,yeni model araba haberleri ikinci el haberleri,otomobil dünyası,çarpışma testleri,kaza haberleri,kampanya duyuruları,indirim haberleri,motor sporları etkinlik haberleri ve motorlu araçlarla ilgili tüm haber ve bilgileri bulabilir ve paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Karizma Gücü: 0 ![]() |
2006 Mustang GT'yi sattim, 2003 Mustang Cobra aldim
evet dostlar, benim 2006 model mustang GT'yi gecen hafta sattim, gittim 2003 mustang cobra aldim. Ne zamandandir hayal ediyordum bu arabayi ve en sonunda aldim. benim 2006 Mustang GT 300 beygir idi ve modifiyesi biraz pahaliya patliyordu. Simdiki 2003 Mustang Cobra'yi modifiye yapmak cok ucuz ve motor modifiyeye INANILMAZ cevap veriyor. Arac v8, suprcharged. 425 beygir fabrika cikisli!!!!! ben hemen puley, hava filtresi, tune modifiyeleri yaptim ve su anda araba 530 beygirle garajda oturuyor!! Sattigim Mustangin Fotolari: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim trans am'la Mustang banyo yapiyor ![]() ![]() Drag yarisinda, kalkis yaparken ![]() Drag yarisinda, sirada beklerken (motoru sogutuyorum) ![]() ![]() Buyrun drag yaris videom! http://videos.streetfire.net/video/5...450042d3ff.htm Yeni arabam 2003 ZINC SARISI MUSTANG SVT COBRA V8-SUPERCHARGED!!! (araba kirli, yikayinca cok daha guzel gozukuyor..) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() su motorun guzelligine bakin!!! Superchargerinin motorun ortasinda oturmasi ayri bi guzellik!! ![]() Yorumlarinizi bekliyorum!! Bu araba Amerika caddelerindeki en BABA ve korkutucu arabalardan biri. 530 beygirle, hemen hemen caddelerdeki butun araclara dikizden bakiyorum ama tabiki benden cok daha hizli olan araclar var! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Karizma Gücü: 0 ![]() |
Alıntı:
abicim, ben bu arabanin gucunu anlatamam.. her araba modifiye ile hizli yapilir ama bunun guzel tarafi, bu araba fabrika cikisli 390 beygir ama o numaralari fabrika kasko nedeniyle dusuk vermis. ben arabayi dyno testine goturdum, benim araba tekerleklere 383 beygir koydu, bu demektirki 430 beygir motorda. sonra gittim pulley, intake, tune taktirdim, simdi 530lu beygirlerde, garajda oturuyor. 1,2,3 uncu viteste kesinlikle yere tutunamiyor, buzun uzerindeymis gibi kayiyor! cok seviyorum bu aleti ve insallah bu bende boyle uzun bir sure kalacak. 05+ mustang GT'ler YAVAS ARABALAR!! |
|
|
|
|
![]() |
| Sosyal Ağlarda Paylaş |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Mod Seç | |
|
Bu Konuya Benzer Diğer Konular:
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Yanıt | Son Mesaj | |
| Mustang Shelby Cobra (GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİLERDEN BİRİ 67'MUSTANG) | Alessandro | 8 | 18-09-2008 22:14 | |
| H&R Springs FMJ Mustang GT (2006) | Alessandro | 1 | 27-02-2007 15:38 | |
| Yeni Düstü Ford Mustang Cobra 2006! | cicu | 11 | 23-02-2005 02:30 | |
| NEW Ford Mustang 2006! | cicu | 2 | 28-12-2004 13:06 | |
| Ford Mustang Cobra | formel | 6 | 18-11-2004 12:05 | |