|
|
|||||||
| Avrupa ve Dünya Ligleri - Futbol Takımları Avrupa ve Dünya Ligleri - Futbol Takımları bölümünde İspanya Ligi-La Liga,Almanya Ligi-Bundesliga,İngiltere Ligi-Premier League,İtalya Ligi-Serie A,Fransa Ligi-Ligue 1,Hollanda Ligi-Eredivisie,Portekiz Ligi,Rusya Ligi,Belçika Ligi,İrlanda Ligi,İskoçya Ligi,Romanya Ligi,İsveç Ligi,İsviçre Ligi,Danimarka Ligi,Norveç Ligi,Ukrayna Ligi vs. puan durumları, fikstürleri, maçları, videoları, takımları, futbolcuları,golleri,kulupleri gibi bilgileri bulabilir ve paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Its All About Love
Karizma Gücü: 6 ![]() ![]() |
PSV’nin Brezilyalı savunmacısı Alex'in, Chelsea’den kiralandığını biliyor muydunuz? ![]() İngiliz temsilcisi Arsenal’i eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan PSV Eindhoven’ın Brezilyalı defans oyuncusu Alex Rodrigo Dias da Costa’nın Chelsea’nin sözleşmeli futbolcusu olduğunu biliyor muydunuz... 2004 yılında Santos’dan Londra ekibi Chelsea’ye transfer olan yıldız futbolcu, İngiltere’de çalışma izini alamadığı için 3 yıllığına Hollanda takımı PSV Eindhoven’e kiralanmıştı. Sözleşmesi gereği bu sezon sonunda hiç forma giyemediği takımına sadece 1 dolar’a geri dönecek olan oyuncu, bu konuda kararsız olduğunu söyledi. Alex, “Geri dönmek konusunda şüpheliyim. Geçen sezon takıma dahil olucaktım. Ancak teknik direktör Jose Mourinho’nun beni istemediğini öğrendim'' dedi. İsmi açıklanmayan Chelseali bir yetkili ise, Alex’in sezon bitiminde Chelsea’ye transfer olacağını iddia etti. Kaynak >> Fanatik Aslında çok begendigim türden bir oyuncu degil ama çok güçlü ve de kuvvetli,son maçında attıgı kafa golü çok iyiydi,Hakan'dan sonra o kadar yüksege sıçrayan bir oyuncu gördüm.
|
|
|
|
![]() |
| Sosyal Ağlarda Paylaş |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
Bu Konuya Benzer Diğer Konular:
|
||||