TurkForum.Net

Geri Git   TurkForum.Net > EĞİTİM-ÖĞRETİM / KİŞİSEL GELİŞİM / KARİYER > Üniversite, Yükseköğretim Dünyası, Kampüs Yaşamı, Akademik Kariyer > Üniversiteler Rehberi - Türkiyedeki Tüm Üniversiteler
Connect with Facebook
Üniversiteler Rehberi - Türkiyedeki Tüm Üniversiteler Üniversiteler Rehberi Bölümünde Türkiyedeki ve Kıbrıstaki tüm Devlet ve Özel Üniversitelerle ilgili Kampüsler,Yerleşkeler,Ulaşım İmkanları,Sosyal Olanakları,Eğitim Kaliteleri,Akademik Kadrolar,Fakülteler,Bölümler,Dersler,Etkinlikler,Şenlikler,Yurtlar,Burslar vb. konular Hakkında Bilgileri,Bulabilir ve Paylaşabilirsiniz.

Yorum

Konu Araçları Konuda Arama Yap Mod Seç
Bingöl Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu
Konu Yazarı BliSs_
06-09-2008
Bingöl Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu

Bingöl Üniversitesi 5662 Sayılı "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"la kurulan ve 28 Mayıs 2007 tarihinde Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanan, 17 yeni üniversiteden biridir. Bingöl ilinde bulunmaktadır.

Kuruluş : 2007

Web Adresi : Yok

Bingöl-Elazığ karayolu Düzağaç mevkiinde 3 katlı 5 bloktan oluşan Toplam 5 bin dönüm arazi üzerinde kurulan ve 30 bin metrekare kapalı alana sahip olan Bingöl Üniversitesi, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler ile Ziraat fakülteleri bölümlerinden oluşuyor...Bu sene öğrenci alınacaktı ama herhangi bir bilgi ve net sitesi yok...

Bingöl' de Burs Veren Kurum ve Kuruluşlar Listesi

Bilgöldeki Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, Fiyatları, Ücretleri, İmkanları
Konu Yazarı
Misafir
Karizma Gücü: 0
BliSs_ , TurkForum'a Hoşgelmiş

Konu Araçları
Yazıcı Çıktısını Göster  Sayfayı E-posta ile Yolla 
Eski 04-01-2009, 20:10  
BliSs_
Misafir

Hediyeleri

http://www.bingol.edu.tr/

Tarihçe

1983 yılında Fırat Üniversitesi'ne bağlı olarak kurulan Bingöl Meslek Yüksek Okulu, eğitim ve öğretime ilk önceleri Elazığ'da mühendislik fakültesi kampusunda başlamıştır. 1987 yılında Bingöl'e taşınmış ve o yıldan beri bu ilde eğitim ve öğretime devam etmektedir. 2007 yılında ilgili Bakanlar Kurulu kararı ile Bingöl Üniversitesi olarak eğitim camiasında yerini almıştır.

Bingöl Meslek Yüksek Okulu, bölgenin ara insan gücünü karşılamak, hayvancılık ve arıcılık konusunda yörede daha bilinçli bir üretim yapılmasını sağlamak amacıyla su ürünleri, bilgisayar teknolojisi ve programlama, inşaat, elektrik, arıcılık, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı tarla bitkileri, halıcılık ile muhasebe programlarıyla eğitim sürdürülmektedir.

Eğitim ve öğretim programları 4 yarı yıl üzerine temellendirilmiş olup ön lisans düzeyindedir. Bilgisayar ve muhasebe programlarında normal eğitimin yanında ikinci eğitimde verilmektedir.

TELEFONLAR
Üniversite Ana Santrali
Rektörlük
Rektörlük Fax
+90 426 213 2550 - 213 2551 - Fax 213 2866
+90 426 215 1016 (4 hat)
+90 426 215 10 20
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
+90 426
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
+90 426
Kütüphane Daire Başkanlığı
+90 426
Misafirhane
+90 426
Güvenlik Amirliği
+90 426
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
+90 426
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
+90 426
Fakülte ve Meslek Yüksek Okulları
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
+90 426
Fen Edebiyat Fakültesi
+90 426
Ziraat Fakültesi
+90 426
Sağlık Yüksekokulu
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
+90 426
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Elektronik Adres: posta@bingol.edu.tr
Adres: Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü 12000 BİNGÖL/TÜRKİYE
Web Sayfaları Sorumlusu : Ahmet YILDIZ E-mail

Akademik
BliSs_ çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2009, 20:19  
BliSs_
Misafir

Hediyeleri

Akademik
BliSs_ çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Sosyal Ağlarda Paylaş

Anahtar Kelimeler
bingol universitesi akademik kadrosu, bingol universitesi bilimsel yayinlari, bingol universitesi bolumleri, bingol universitesi burslari, bingol universitesi dekanliklari, bingol universitesi dersleri, bingol universitesi docentleri, bingol universitesi doktora, bingol universitesi duyurulari, bingol universitesi etkinlikleri, bingol universitesi fakulteleri, bingol universitesi iletisim bilgileri, bingol universitesi internet adresi, bingol universitesi kampusleri, bingol universitesi mezunlari, bingol universitesi ogrencileri, bingol universitesi ogretim elemanlari, bingol universitesi ogretim uyeleri, bingol universitesi olanaklari, bingol universitesi profesorleri, bingol universitesi rektorlugu, bingol universitesi senlikleri, bingol universitesi taban puanlari, bingol universitesi tanitimi, bingol universitesi web adresi, bingol universitesi yerleskeleri, bingol universitesi yuksek lisans, bingol universitesi yuksek okullari, bingol universitesi yurtlari, bingol university

Konu Araçları Konuda Arama Yap
Konuda Arama Yap:

Gelişmiş Arama
Mod Seç
Hızlı Geçiş
Bu Konuya Benzer Diğer Konular:
Konu Konu Yazarına Göre Yorumlar Son Mesaj
Devlet Kırıkkale Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu lemrel 38 07-09-2009 00:50
Devlet Balıkesir Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu Keepsmile82 99 12-07-2009 15:05
Devlet Uşak Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu fbli_20 24 10-07-2009 23:44
Devlet Kırklareli Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu neodarkman 1 16-09-2008 16:20
Vakıf Koç Üniversitesi Tanıtımı, Kampüsleri, Fakülteleri, Öğrenci ve Mezunları Grubu BG_OzOfO 3 27-07-2007 17:13

Saat 15:23.