|
|
|||||||
| Türksat 3A - Uydu Kanalları Frekans Ayarları Türksat 3A-Uydu Frekansları-Kanal Ayarları-TV Kanalları bölümünde türksat uyduları,türksat 3a uydu frekansları,tv uydu frekansları,yeni uydu frekansları,kanal frekansları,yeni tv frekansları,trt frekansları,lig tv frekansları,fox tv frekansları,star tv frekansları,atv-kanal d-show tv-ntv frekansları,uydu kanal frekans ayarları,tv kanal ayarları,uydu alıcısı ayarları,otomatik arama ayarları gibi bilgileri bulabilir ve paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
bree
Karizma Gücü: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türksat 3A Uydusunun Türksat Uydu Filosuna Getirdiği Yenilikler
Türksat 3A Uydusunun Türksat Uydu Filosuna Getirdiği Yenilikler Toplamda daha fazla bant genişliği Türkiye alış kapsama alanı özelliği ile daha küçük antenlerden Türkiye'den çıkış olanağı Daha geniş Batı ve Doğu kapsama alanları Daha yüksek yükseltici gücü Uyduya yetkisiz erişimin önlenmesine (authentication) ek olarak, gönderilen komutların içeriğinin şifrelenmesi (encryption) özelliği Kapsama alanları arasında yüksek anahtarlanabilme olanağı Beacon vericisi ile hareketli antenler için daha kolay izlenebilirlik, bu verici üzerinden telemetri gönderebilme özelliği Hafif, ama yüksek kapasiteye sahip Li-Ion bataryalar Yıldız İzler (Star Tracker) ile hassas yönelim denetimi Uydu operasyonlarında kısıtlamaya sebep olan Güneş referasına ihtiyaç duyulmuyor. Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Karizma Gücü: 0 ![]() |
hitbird nasıl ayarlanacak csx 100 modelinde bilen varmı
gerçi yeni üyeyim ama zordayım |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Karizma Gücü: 3 ![]() |
Yerim ben türksat3c'nin getirdiği yenilikleri.... Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi maçlarını uydudan izleyemiyorum. Keza BJK ve GS'nin de avrupa maçlarını uydudan izleyemiyorum. Ve deeee La liga, Lique1, premier lig vs vs maçlarını veren kanalları (fox, tv8, ntvsport, kanal24vsvs) maç saatlerinde izleyemiyorum.
Gitmişim tomarla para vermişim udyu alıcısı ve 2 tane de çanak almışım sonuçta maç izleyemiyorum. Ne yapacağım ben uyduyu? Kablolarını nereye sokacağım? Önce şu şifreleme olayını çözmeliler. Maçlarda girilen şifreli yayınlar halledilmeli. Ondan sonra bana yenilikten bahsetsinler. Ben; hem uydu, hem digitürk hem de D-smart alacak kadar zengin değilim. Ama evimde maç izlemek istiyorum. Futbol maçı izlemek istiyorum...
|
|
|
|
![]() |
| Sosyal Ağlarda Paylaş |
| Anahtar Kelimeler |
| turksat 3a, turksat uydulari, uydu teknolojisi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
Bu Konuya Benzer Diğer Konular:
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Yanıt | Son Mesaj | |
| uydu ekleme TÜRKSAT 1C VE HOTBIRD NASIL EKLERİMFREKANS NUMARALARI | kartal0673 | 5 | 27-10-2008 21:56 | |
| Türksat 3A ertelendi! | SANATTARİHÇİ | 1 | 31-05-2008 17:00 | |
| Türksat 3A Göreve Hazır | SedA | 4 | 08-05-2008 18:21 | |
| TÜRKSAT 1B uydusunun ömrü bitti | SoNLife | 4 | 01-11-2006 17:36 | |
| Türksat yeni uydu için kolları sıvadı | onurkar | 0 | 15-04-2005 16:38 | |