TurkForum.Net

Geri Git   TurkForum.Net > BİLGİSAYAR / İNTERNET / ELEKTRONİK > Uydu Alıcıları, Türksat TV Kanal Frekans Ayarları > Türksat 3A - Uydu Kanalları Frekans Ayarları
Connect with Facebook
Türksat 3A - Uydu Kanalları Frekans Ayarları Türksat 3A-Uydu Frekansları-Kanal Ayarları-TV Kanalları bölümünde türksat uyduları,türksat 3a uydu frekansları,tv uydu frekansları,yeni uydu frekansları,kanal frekansları,yeni tv frekansları,trt frekansları,lig tv frekansları,fox tv frekansları,star tv frekansları,atv-kanal d-show tv-ntv frekansları,uydu kanal frekans ayarları,tv kanal ayarları,uydu alıcısı ayarları,otomatik arama ayarları gibi bilgileri bulabilir ve paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-10-2008, 16:22   #1
mevcut
bree

Karizma Gücü: 25
mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.mevcut , Forumda ilk aşamayı gecmiş.
Hediyeleri

Türksat 3A Uydusunun Türksat Uydu Filosuna Getirdiği Yenilikler

Türksat 3A Uydusunun Türksat Uydu Filosuna Getirdiği Yenilikler

Toplamda daha fazla bant genişliği

Türkiye alış kapsama alanı özelliği ile daha küçük antenlerden Türkiye'den çıkış olanağı

Daha geniş Batı ve Doğu kapsama alanları

Daha yüksek yükseltici gücü

Uyduya yetkisiz erişimin önlenmesine (authentication) ek olarak, gönderilen komutların içeriğinin şifrelenmesi (encryption) özelliği

Kapsama alanları arasında yüksek anahtarlanabilme olanağı

Beacon vericisi ile hareketli antenler için daha kolay izlenebilirlik, bu verici üzerinden telemetri gönderebilme özelliği

Hafif, ama yüksek kapasiteye sahip Li-Ion bataryalar

Yıldız İzler (Star Tracker) ile hassas yönelim denetimi

Uydu operasyonlarında kısıtlamaya sebep olan Güneş referasına ihtiyaç duyulmuyor.

Kaynak
mevcut çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-10-2008, 23:05   #2
kegeez

Karizma Gücü: 0
kegeez , TurkForum'a Hoşgelmiş
Hediyeleri
hitbird nasıl ayarlanacak csx 100 modelinde bilen varmı
gerçi yeni üyeyim ama zordayım
kegeez çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 02:29   #3
csyasoo
Anroozha

Blog Girdileri: 5
Karizma Gücü: 8
csyasoo , TurkForum'a Hoşgelmişcsyasoo , TurkForum'a Hoşgelmişcsyasoo , TurkForum'a Hoşgelmişcsyasoo , TurkForum'a Hoşgelmişcsyasoo , TurkForum'a Hoşgelmişcsyasoo , TurkForum'a Hoşgelmiş
Hediyeleri

Alıntı:
kegeez tarafından gönderildi. Mesajı Görüntüle
hitbird nasıl ayarlanacak csx 100 modelinde bilen varmı
gerçi yeni üyeyim ama zordayım
,

Hocam hotbird değişmediki.
csyasoo çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 02:44   #4
alibaba68

Karizma Gücü: 3
alibaba68 , TurkForum'a Hoşgelmiş
Hediyeleri
Yerim ben türksat3c'nin getirdiği yenilikleri.... Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi maçlarını uydudan izleyemiyorum. Keza BJK ve GS'nin de avrupa maçlarını uydudan izleyemiyorum. Ve deeee La liga, Lique1, premier lig vs vs maçlarını veren kanalları (fox, tv8, ntvsport, kanal24vsvs) maç saatlerinde izleyemiyorum. Gitmişim tomarla para vermişim udyu alıcısı ve 2 tane de çanak almışım sonuçta maç izleyemiyorum. Ne yapacağım ben uyduyu? Kablolarını nereye sokacağım? Önce şu şifreleme olayını çözmeliler. Maçlarda girilen şifreli yayınlar halledilmeli. Ondan sonra bana yenilikten bahsetsinler. Ben; hem uydu, hem digitürk hem de D-smart alacak kadar zengin değilim. Ama evimde maç izlemek istiyorum. Futbol maçı izlemek istiyorum...
alibaba68 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Ağlarda Paylaş

Anahtar Kelimeler
turksat 3a, turksat uydulari, uydu teknolojisi

Konu Araçları
Mod Seç
Hızlı Geçiş
Bu Konuya Benzer Diğer Konular:
Konu Konuyu Başlatan Yanıt Son Mesaj
uydu ekleme TÜRKSAT 1C VE HOTBIRD NASIL EKLERİMFREKANS NUMARALARI kartal0673 5 27-10-2008 21:56
Türksat 3A ertelendi! SANATTARİHÇİ 1 31-05-2008 17:00
Türksat 3A Göreve Hazır SedA 4 08-05-2008 18:21
TÜRKSAT 1B uydusunun ömrü bitti SoNLife 4 01-11-2006 17:36
Türksat yeni uydu için kolları sıvadı onurkar 0 15-04-2005 16:38

Saat 10:51.